پودر کیک کاکائویی


مشخصات اصلی


قیمت: 14500 تومان

معرفی اجمالی محصول


نقد و بررسی
مشخصات فنی
فیلم محصول
پرسش و پاسخ

نقد و بررسی



















پودر کیک کاکائویی


شرح مختصر آموزش کیک کاکائویی : فر را روشن کرده و به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد فرگازی (۱۵۰ درجه فر

برقی) گرم کنید. نکته ۱: درجه حرارت و زمان پخت جهت قالبی با قطر حدوداً ۲۰ سانتی متر می باشد در غیر این صورت،بسته به اندازه

قالب و حرارت فر، زمان پخت میتواند متغیر باشد: *در قالب های فنجانی(هر قالب حدود ۱۰۰ گرم خمیر) زمان پخت: ۲۵ دقیقه **در

صورت استفاده از نیمی از خمیر، زمان پخت: ۳۵-۳۰ دقیقه *** در قالب های بزرگ(قطر قالب بیش از ۲۰ سانتی متر)، زمان پخت با

کاهش ارتفاع خمیر در قالب کاهش می یابد. محتویات بسته را با ۱۴ قاشق غذاخوری آب و ۱۴ قاشق غذاخوری روغن مایع و ۳ عدد تخم

مرغ در یک ظرف گود بریزید.مواد داخل ظرف را حدودا به مدت سه دقیقه با دور تند هم بزنید تا خمیر یکدست حاصل شود. کیک کاکائویی



مشخصات فنی


فیلم محصول



پرسش و پاسخ


ارسال پرسش جدید

نام :
ایمیل :
متن :
کد امنیتی : ریست تصویر